Ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος  στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης διοργανώνει μεθαύριο Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 και ώρα 18.00 μ.μ.  μια ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή με καλεσμένους τους επιστημονικούς του συμβούλους, ειδικούς σε θέματα κεφαλαλγίας, Δρ. Μιχάλη Βικελή (Αθήνα) και Δρ. Μανώλη Δερμιτζάκη (Θεσσαλονίκη).

Η θεματολογία της εκπομπής, ανάμεσα στα άλλα, θα περιλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της συμπτωματικής και προφυλακτικής θεραπείας των ημικρανιών, καθώς και το πως επηρέασε η πανδημία τη ζωή των ανθρώπων με κεφαλαλγίες (άγχος, κατάθλιψη, εμβόλια, κλπ).
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου,  η εκπομπή αυτή φιλοδοξεί να δώσει επιστημονικά έγκυρες απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχουν οι ημικρανικοί ασθενείς, κυρίως αυτοί που δεν έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση σε ιατρική βοήθεια.
Για τον λόγο αυτό, όσοι επιθυμούν μπορούν να στείλουν ερωτήσεις που θέλουν να απαντήσουν οι επιστημονικοί σύμβουλοι σου Συλλόγου, με email στη διεύθυνση: members@kefalalgies.gr.
Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κοινωνικά δίκτυα του Συλλόγου την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 στις 18.00.
Την εκπομπή θα συντονίζει η Ψυχολόγος του Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, Σοφία Λιάπη.