Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης (29 Οκτωβρίου), ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια»πραγματοποιεί ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα», την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός (Ι. Δραγούμη 5, Αθήνα) με ομιλητές την Καθηγήτρια Δερματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθύντρια και Διοικήτρια ιατρικής υπηρεσίας Νοσοκομείου Α. Συγγρός, Δρ. Χριστίνα Αντωνίου και τον Δρ. Δήμο Πατρίκο, Διευθυντή Ρευματολόγο, Νοσοκομείο Metropolitan. Οι διακεκριμένοι γιατροί θα μιλήσουν για τη μορφή της κάθε ασθένειας καθώς και για τις νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπισή τους. Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα Τίνα Κουκοπούλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Επιδέρμια ενώ θα προλογίσει ο κ. Ρένος Βαμβακούσης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επιδέρμια.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη συμμετοχή του κοινού, για τα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming, μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου www.epidermia.gr για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν ασθενείς από όλη την Ελλάδα.

Είσοδος Ελεύθερη για το κοινό

Ώρα Έναρξης: 19.00 – Ώρα Προσέλευσης: 18.30

 

Για περαιτέρω πληροφορίες,  επικοινωνήστε με τον Σύλλογο Επιδέρμια στο τηλέφωνο 2315 553780