Η Φλόγα, Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, πάντα δίπλα στα παιδιά με καρκίνο, προσπαθεί να συνεχίσει το έργο της μέσα από τις δύσκολες σημερινές συγκυρίες και την κρίση που αντιμετωπίζει η δημόσια υγεία και η χώρα μας γενικότερα.

Δεδομένου ότι η Φλόγα στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις χορηγίες ιδιωτών φίλων και φορέων, με τη στήριξη μας θα μπορέσει να συνεχίσει την προσφορά της στα παιδιά.

Στα πλαίσια αυτά, δημιούργησε  ηλεκτρονικό κατάστημα, προκειμένου να διαθέτει είδη καθημερινής χρήσης, κατασκευές και προσφορές των παιδιών, των γονιών καθώς και εθελοντών της Φλόγας.

Μπορούμε να στηρίξουμε το έργο της Φλόγας αγοράζοντας τα είδη της μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος: http://eshop.floga.org.gr/

Πρώτος και βασικός στόχος της Φλόγας η ίδια η ίαση των παιδιών και στα πλαίσια αυτά επικεντρώνει πλέον όλες τις προσπάθειες της. Ιατρικός διαγνωστικός και θεραπευτικός εξοπλισμός, χρηματοδότηση πρόσληψης ιατρών στα δύο Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αθήνας Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού, είναι επί του παρόντος πρωταρχικός στόχος της Φλόγας, προκειμένου να κερδίσουν αυτή την ίδια τη ζωή των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.