«Διαχείριση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Εμβολιασμοί κατά την περίοδο της πανδημίας του COVID-19 στην Ελλάδα» είναι το θέμα της διαδικτυακής ημερίδας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 13:00 μ.μ.

Η πανδημία COVID-19 επηρέασε σε μεγάλο βαθμό μια ευαίσθητη ομάδα του πληθυσμού, τους ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΠΣ), δημιούργησε νέα προβλήματα και κινδύνους, ενώ παράλληλα επέφερε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση αυτής της πολύπλοκης νόσου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας ανταποκρινόμενη στις ανησυχίες των πασχόντων και στην ανάγκη παροχής έγκυρης ενημέρωσης, διοργανώνει τη συγκεκριμένη  διαδικτυακή ημερίδα με αξιόλογους ομιλητές.

Μεταξύ των ομιλητών θα  είναι ο Καθηγητής Πολιτικής της Υγείας London School of Economics, Καθηγητής Πολιτικής και Διοίκησης της Υγείας  στην Ιατρική Σχολή του Imperial College London, Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος θα αναφερθεί στην εισήγησή του για τις επιπτώσεις της πανδημίας και τα αναμενόμενα οφέλη από τον εμβολιασμό του πληθυσμού.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ.  Νικόλαος Γρηγοριάδης, Καθηγητής Νευρολογίας Α.Π.Θ., Δντης Β` Νευρολογικής Κλινικής, ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, Πρόεδρος Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας, Γραμματέας Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας.

Την ημέρα και ώρα της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες μπορούν να  συνδεθούν μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της Ομοσπονδίας στο https://www.facebook.com/poamskp/,  στο YouTube https://youtu.be/t1JBcK1Uyig και της ιστοσελίδας της ΠΟΑμΣΚΠ www.poamskp.gr για να παρακολουθήσουν ζωντανά την ενημερωτική ημερίδα.