Η Τοπική Οργάνωση του Α’ Δημοτικού Διαμερίσματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης, θέλοντας να συνδράμει στην ανακούφιση συμπολιτών μας, διοργανώνει εντελώς δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις με τη συμμετοχή πολλών διακεκριμένων πανεπιστημιακών και ιδιωτών ιατρών της πόλης μας πολλών ειδικοτήτων, οι οποίοι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες των και στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία μας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αδιακρίτως όλες οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας δίχως περιορισμούς και επίσης άνεργοι, ανασφάλιστοι, πολύτεκνοι, άποροι, μονογονεϊκές οικογένειες.

Για περιστατικά, τα οποία θα κριθούν επείγοντα και χρήζουν επιπρόσθετων ιατρικών εξετάσεων – αιματολογικών, ακτινολογικών – , μετά από γνωμάτευση των συμμετεχόντων ιατρών, θα υπάρχει η δυνατότητα για περαιτέρω δωρεάν αντιμετώπιση από διαγνωστικά ιατρικά κέντρα της Θεσσαλονίκης.

Την πρωτοβουλία υποστηρίζει η Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με την δωρεάν παραχώρηση των εγκαταστάσεων επί της οδού Μοναστηρίου 93 (1ος όροφος).

Οι δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις θα γίνονται από 30 Ιανουαρίου έως και 10 Φεβρουαρίου 2017 από 10:00 έως και 13:30 και από 17:00 έως 20:30 Δευτέρα έως Παρασκευή στο κτίριο της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας Μοναστηρίου 93 1ος όροφος.

Ιατροί-ειδικότητες: ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΟΛΟΓΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ-ΟΓΚΟΛΟΓΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Ω-Ρ-Λ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Για ραντεβού με τους γιατρούς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 13:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30 στα τηλέφωνα 2310237782, 2310232555.