Ο θρεπτικός καρπός της quinoa αναμιγνύεται με μια πολύχρωμη ποικιλία από λαχανικά για να μας προσφέρει μια γευστική σαλάτα.

Υλικά: ½ κούπα κινόα, 2 κούπες ζωμό κότας, ξύδι, σκόρδο, ελαιόλαδο, αλάτι, λευκό πιπέρι, 2 κούπες κομμένη κόκκινη πιπεριά, 1 φρέσκο κρεμμύδι και 1 ξερό, ντοματίνια κομμένα στα δύο, 1 κούπα τυρί φέτα, 2 κούπες φρεσκοκομμένο μαϊντανό, μαύρες ελιές.

Εκτέλεση: Ξεπλένουμε την κινόα μέσα σε ένα λεπτό σουρωτήρι μέχρι το νερό να γίνει καθαρό. Στη συνέχεια βράζουμε την κινόα με το ζωμό της κότας και χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι το νερό να απορροφηθεί εντελώς, περίπου 10-15 λεπτά. Όταν τελειώσετε, η κινόα πρέπει να είναι μαλακή. Την αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια την τοποθετούμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσει τοποθετούμε όλα τα παραπάνω υλικά.

Για το Dressing: Τοποθετήστε σε ένα μπολ χυμό λεμονιού, ξύδι, σκόρδο, λάδι, αλάτι, λευκό πιπέρι Χτυπήστε καλά.