Πανελλήνιο Ογκολογικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη

Από 18 έως 21 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, το «18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ογκολογίας».

 

Το συνέδριο διοργανώνεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε συνεργασία με το ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» και τη συμμετοχή των Ογκολογικών Νοσοκομείων «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», και «ΜΕΤΑΞΑ».

Η διοργάνωση βρίσκεται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Το Πανελλήνιο συνέδριο Ογκολογίας είναι είναι ένας θεσμός με ιστορία 35 ετών και αποτελεί την κορυφαία Επιστημονική εκδήλωση της Ογκολογίας στον Ελλαδικό χώρο.

Στη διάρκεια των εργασιών θα συζητηθούν και θα προβληθούν όλες οι πρόσφατες εξελίξεις στο διαγνωστικό και θεραπευτικό πεδίο της Ογκολογίας με κορμό τα 4 Ογκολογικά Νοσοκομεία , αλλά και ανεξάρτητων Επιστημόνων από άλλα κέντρα.

Επίσης στο Πρόγραμμα περιλαμβάνονται θέματα σχετικά με την ποιότητα ζωής των καρκινοπαθών (καρκινικός πόνος, καχεξία και θρέψη), αλλά και θέματα Κοινωνικής φροντίδας και εθελοντισμού.