Πρόληψη των ρυτίδων με Rejuvance.

Το rejuvance είναι μια εναλλακτική τεχνική θεραπεία προσώπου. Δουλεύει επάνω στον συνδετικό ιστό για να χαλαρώσει τους μυς και να επαναφέρει το πρόσωπο στο φυσικό του σχήμα. Ενυδατώνει, επίσης, την επιδερμίδα γιατί φέρνει το κολλαγόνο και την κερατίνη στην επιφάνεια. Η θεραπεία γίνεται με τα δάκτυλα ή τις παλάμες του χεριού εφαρμόζοντας ειδικές τεχνικές μάλαξης, στο πρόσωπο, στο λαιμό και τον αυχένα.

Με τις τεχνικές μάλαξης και τις απαλές κινήσεις ουσιαστικά γίνεται ένα «σιδέρωμα» του συνδετικού ιστού. Αμέσως μετά ο θεραπευτής προχωρά στη χαλάρωση των μυών, με μαλάξεις, σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου.

Το Rejuvance, συνήθως το αποκαλούμε και εναλλακτικό lifting προσώπου Από τα πρώτα αποτέλεσμα της εφαρμογής μπορούμε να δούμε ένα πιο χαλαρό και όμορφο χαμόγελο γιατί χαλαρώνει το σφίξιμο γύρω από το σαγόνι ενώ απαλύνονται οι βαθιές ρυτίδες της έκφρασης ανάμεσα στα φρύδια. Έτσι το πρόσωπο γίνεται πιο χαρούμενο και πιο νεανικό. Επίσης βελτιώνει το φυσικό τόνο της επιδερμίδας, χαλαρώνει από το στρες και το άγχος και βοηθά στις ημικρανίες.

Αναζωογονεί το σώμα την ψυχή και το πνεύμα και είναι κατάλληλο τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.