Η ιδέα ότι υπάρχει μία μαγική συνταγή, η οποία συμβάλλει στην μακροβιότητα και στην ποιότητα της ζωής μας είναι δελεαστική. Από  αυτήν ακριβώς την ιδέα εμπνεύστηκε η Τσέχικη Healthcare Εταιρεία PHENOMENO για να δημιουργήσει το LONGAVITE, που αποτελεί την πιο εξελιγμένη και έξυπνη στρατηγική μακροζωίας που μπορεί να προστατέψει τις σωματικές και πνευματικές μας λειτουργίες από τις φθορές που προκαλεί ο χρόνος.

Τι είναι το LONGAVITE; 

Το LONGAVITE είναι ένα νέο και καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, προϊόν μακρόχρονης επιστημονικής έρευνας και τεχνολογικής ευρηματικότητας. Η φόρμουλα του αποτελείται από 34 ενεργά συστατικά, όλα πρωτογενή φυτικά εκχυλίσματα, αμινοξέα και βιταμίνες πολύτιμα στον ανθρώπινο οργανισμό. Η δομημένη σύνθεσή του αποτελεί μια θεραπεία μακροζωίας, που σκοπεύει να βελτιστοποιήσει την υγεία, να επιμηκύνει το προσδόκιμο ζωής, να φέρει τη ζωτικότητα πίσω στη ζωή μας και να προάγει την αντιγήρανση,

Το εσωτερικό lifting του οργανισμού

Το LONGAVITE Εμπεριέχει ΟΛΑ τα ενεργά θρεπτικά συστατικά στους ΙΔΑΝΙΚΟΥΣ συνδυασμούς και στις ΣΩΣΤΕΣ αναλογίες που απαιτεί η εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας, για τη θωράκιση και την ευεξία του. Δρα άμεσα προστατεύοντας το DNA μας, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το οξειδωτικό στρες, προλαμβάνει τις φλεγμονές και αποκαθιστά σε μεγάλο βαθμό τυχόν βλάβες που έχουν προκληθεί από διάφορες παθολογικές καταστάσεις. Η μοναδική φόρμουλα του διασφαλίζει τη διατήρηση της καλής υγείας και συμβάλλει στην αντιγήρανση και την επιμήκυνση του χρόνου ζωής.

Το LONGAVITE δεν είναι άλλο ένα συμπλήρωμα διατροφής. Είναι η απάντηση σε ό,τι ο οργανισμός έχει ανάγκη για να αντιμετωπίσει στις εσωτερικές και εξωτερικές επιθέσεις.

LONGAVITE 30 Days Until Youth

Μέσα σε τριάντα ημέρες κλείνουμε το πρώτο ραντεβού με τη νεότητα.

Το LONGAVITE διατίθεται σε συσκευασία 30 ημερήσιων δόσεων –2 φακελάκια με κάψουλες και 2 φακελάκια με σκόνη- για κάθε μια μέρα του μήνα. To φακελάκι με την σκόνη μπορεί να διαλυθεί μέσα σε γιαούρτι, χυμό φρούτων ή σε smoothies στη διάρκεια του πρωινού αλλά και σε σούπα. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στον τρόπο ή την ώρα λήψης του. Ο καταναλωτής μπορεί να συνδυάσει τις κάψουλες μαζί με τη σκόνη ή να επιλέξει να τα μοιράσει με τα γεύματά του σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ανάλογα με το πρόγραμμά του ή τον τρόπο που τον διευκολύνει.

Η χρήση του συστήνεται ιδανικά 2 μήνες το χρόνο ενώ ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ανθρώπου μπορεί να φθάσει ετησίως τους 4 μήνες.

 

Η ΥΓΕΙΑ, η ΕΥΕΞΙΑ, η ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ και η ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ αποτελούν το τετράπτυχο της φιλοσοφίας και της δημιουργίας του LONGAVITE.

 

Η δράση και τα αποτελέσματα της μηνιαίας συσκευασίας του LONGAVITE περιγράφονται ως εξής:

Μετά την 1η εβδομάδα

Αύξηση της σωματικής ενέργειας, βελτίωση των γνωστικών λειτουργιών και της όψης του δέρματος.

Την πρώτη εβδομάδα πρόσληψης παρατηρείται αύξηση της μυϊκής δύναμης και της ενέργειας, βελτίωση στις λειτουργίες της μνήμης, της επεξεργασίας δεδομένων, της σύλληψης νέων ιδεών και της ενσυνείδητης δράσης. Επίσης παρατηρείται βελτίωση της ποιότητας του δέρματος εσωτερικά και εξωτερικά, με ορατή ανάκτηση της ελαστικότητας και της λάμψης του.

Μετά την 2η εβδομάδα

Ενδυνάμωση οργανικών λειτουργιών, βελτίωση της σωματικής ευεξίας, καλύτερη πνευματική και ψυχική κατάσταση.

Στην δεύτερη εβδομάδα πρόσληψης επιτυγχάνεται μείωση των επιπέδων χοληστερόλης (LDL ) και τριγλυκεριδίων, αύξηση της σωματικής και πνευματικής αντοχής, ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και του καρδιαγγειακού συστήματος, και βελτίωση της ψυχικής διάθεσης. Έχει αρχίσει η αποκατάσταση φθορών του DNA.

Μετά την 3η εβδομάδα

Επίτευξη της ισορροπημένης και αρμονικής λειτουργίας του οργανισμού.

Την τρίτη εβδομάδα πρόσληψης επέρχεται η εξισορρόπηση και η αρμονία της λειτουργίας όλων των συστημάτων του οργανισμού, γεγονός που ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την ανοσολογία του- ολοκληρώνεται η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μονιμοποιείται η αίσθηση ενέργειας. Οι ικανότητες συγκέντρωσης, διαύγειας της σκέψης και απομνημόνευσης βελτιώνονται θεαματικά, η καλή ψυχική διάθεση απογειώνεται και η λίμπιντο μέρα με τη μέρα κάνει δυναμικά την επανεμφάνισή της.

Μετά την 4η εβδομάδα

Βελτίωση όλων των δεικτών υγείας, βελτίωση των σωματικών και πνευματικών επιδόσεων, έντονο αίσθημα σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Την τέταρτη εβδομάδα πρόσληψης αυξάνονται και μονιμοποιούνται όλες οι θετικές μεταβολές που έχουν επέλθει στο σωματικό, νοητικό και ψυχικό επίπεδο από την πρώτη μέρα της πρόσληψης μέχρι την τριακοστή. Εκτός από το ευεργετικό αίσθημα του «λειτουργώ σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου με άνεση και αποτελεσματικότητα» όλοι οι δείκτες υγείας αγγίζουν τα φυσιολογικά τους όρια.

Λάβετε υπόψη: οι εβδομαδιαίες επιδράσεις της πρόσληψης του LONGAVITE λειτουργούν αθροιστικά και διαρκούν για ολόκληρη την χρονική περίοδο που το λαμβάνετε ενώ μετά τον δεύτερο μήνα πρόσληψής του τα θετικά αποτελέσματά του στον οργανισμό πιστοποιούνται ή εξακριβώνονται και στις εξετάσεις τελομερών.

Αναλυτικά η σύνθεση του LONGAVITE : Garcinia mangostana extract, Schisandra chinensis extract, Acetyl L carnitine, Resveratrol, Emblica officinalis extract, Phlebodium aureum extract, Red radish extract, Nicotinamide, Nicotinamide riboside, Pterostilbene extract, Cuscuta chinensis extract, Gymnena sylvestre extract, Folic acid, Pyridoxine Hcl, D-Ribose, Creatine monohydrate, L-Arginine, L-Citruline, Holy basil leaf, Siberian ginseng, Ginger root, Baicalin, Forscoline, Saw palmetto extract, Astragalus propinquus extract, Crocus sativa, Alpha lipoic acid, Inositol hexanicotinate, Magnesium ascorbate, Vitamin A, Biotin, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin D3.

Υπεύθυνος Κυκλοφορίας για τον Ε.Ο.Φ. στην Ελλάδα και κάτοχος του LONGAVITE είναι η Εταιρεία PHENOMENO s.r.o.

Διανομέας στην Ελλάδα και την Κύπρο: VITA DORO IKE, Ευγενίδου 10-12, Ψυχικό, 115 25.

Το προιόν διατίθεται σε προεπιλεγμένα σημεία πώλησης, όπως στο κατάστημα της VITA D’ORO, στο κατάστημα O-BIOTIQUE, κ.ά.  (αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.longavite.com).

 

H Εταιρεία PHENOMENO με έδρα την Πράγα, ασχολείται με την έρευνα, την ανάπτυξη και τις εξαγωγές υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, προϊόντων βιοτεχνολογίας και γενικότερα προϊόντων που συμβάλλουν στον τομέα της υγείας. Οι ερευνητές της Εταιρείας εδώ και πολλά χρόνια ταξιδεύουν σ’ ολόκληρο τον κόσμο ανακαλύπτοντας «θαυματουργά» βότανα σε κάθε σημείο του πλανήτη – Αφρική, Ιμαλάια, Καύκασος Δάση του Αμαζονίου, Νησιά του Ινδικού Ωκεανού.

Όλα τα προϊόντα της Εταιρείας PHENOMENO κατασκευάζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε. και των προτύπων GMP και με υψηλά ποιοτικά στάνταρ, τόσο στη σύνθεση όσο και στην παραγωγή τους. Οι έλεγχοι των προϊόντων διεξάγονται στο πλαίσιο πιστοποιημένου συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2008, σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2005 και σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005.

Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση λοιπών προδιαγραφών της αγοράς συμπεριλαμβανομένων των HALAL & KOSHER.